Projecten

BEKIJK HIER EEN PAAR VAN ONZE PROJECTEN

Voorbeelden van projecten die we hebben uitgevoerd zijn:

FAMAS

Om de secundaire processen van bedrijven zo soepel mogelijk te laten verlopen, ontwikkelt en levert het Tilburgse bedrijf FAMAS een Facilitair Management Informatiesysteem (FMIS) met de naam FAME.

FAME is een webbased softwareoplossing, die modulair is opgebouwd. Het biedt meer dan twintig aparte modules voor onder andere bezoekersbeheer, gebouw- of ruimtebeheer, reserveren van zalen en dienstverlening, inkoop, meerjarenonderhoudsplanning, reparatiebeheer, sleutelbeheer, wagenparkbeheer en nog veel meer. En wat bijna niemand weet: al bijna tien jaar worden de .Net programmeurs van Virtuele Detachering ingezet voor de ontwikkeling van dit mooie webbased systeem.

JUSTIS.CH

JUSTIS is een nieuwe speler op Duitstalig Zwitserse verzekeringsmarkt. Het bedrijf heeft een abonnementenmodel voor rechtsbijstand ontwikkeld dat je eenvoudig online kunt afsluiten, betalen en met slechts één klik flexibel per maand kunt beëindigen.

Onze ontwikkelaars bouwden de website en de insurance management applicatie. Onze front-end specialisten hebben het webontwerp omgezet in responsive HTML5 en CSS. Via virtuele detachering werkten onze ontwikkelaars aan de database, de applicatie en ontwikkelden wij de interface tussen klant en bedrijf. Ons doel hierbij was om het digitale proces voor de klant zo eenvoudig mogelijk te maken.

LESLINQ

Leslinq is een online tool voor designers waarmee je eenvoudig en snel een interactief prototype van je web, app of mobile design kunt maken. Dit designconcept kan je delen met anderen en exporteren naar HTML5. Eenvoudig en snel ervaar je hoe jouw ontwerp voor desktop, mobiel of tablet zich in het echt gedraagt. Ook kan je in Leslinq digitale magazines en interactieve presentaties maken.

Leslinq is gebaseerd op een abonnementsmodel. Voor een vast bedrag per maand krijgen klanten toegang tot de publishing tool. Een team van programmeurs uit verschillende disciplines heeft via Virtuele Detachering hard gewerkt aan de Leslinq Publishing Tool en de website. Het resultaat mag er zijn!

TOOTER APP

Het was een leuk, uitdagend project met als opdracht: bouw een app voor iPhone en Android die het zoeken naar, en het vinden van auto’s leuk, overzichtelijk en eenvoudig maakt! De basis van Tooter wordt gevormd door een intelligent, zelflerend matchingsysteem. Onze iOS, Android en .Net developers hebben er hard aan gewerkt en wij zijn trots op het resultaat!

Tooter laat de gebruiker wensen en eisen invullen en geeft op basis daarvan selecties van gebruikte wagens. Door naar links of rechts te swipen, like je de auto of wijs je hem af. Tooter leert van het swipe-gedrag van gebruikers en zorgt daardoor voor steeds snellere en nauwkeurigere matches. Tooter bouwt persoonsprofielen op en maakt gebruikersgroepen aan om de match nog beter te maken.

ANDERE PROJECTEN DIE WE HEBBEN UITGEVOERD: