Hoe werkt het

Hoe werkt virtuele detachering?

Wij zetten talentvolle ontwikkelaars en/of ontwikkelteams in die op afstand voor u werken tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dit gaat als volgt:

Interesse?

Bel Chris op 0682 077 845 of laat hieronder weten hoe wij u kunnen bereiken.

Stap

Laat ons weten wat voor ontwikkelaar of team van ontwikkelaars u zoekt en voor welk project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef aan wat uw wensen zijn.

Stap

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op om gezamenlijk te bekijken welke ontwikkelaar(s) wij beschikbaar hebben en sturen u daarna ook de CV’s op.

Stap

U bekijkt de CV’s en laat ons weten welke van de CV’s u aanspreken. Via een “digitaal gesprek” (Teams/Skype etc.) kunt u kennis maken met de door u geselecteerde ontwikkelaar(s).

Stap

U heeft uw keuze gemaakt ? Wij maken de afspraken definitief met een samenwerkingsovereenkomst zoals met u is besproken.

Scrum en Agile

Wij werken Agile. Dat betekent dat we kleine work packages definiëren (zogenaamde sprints) die typisch 1 tot 2 weken duren. Dit resulteert na iedere oplevering in een werkend (deel)product. Deze aanpak maakt het ontwikkelproces overzichtelijk. Eventuele aanpassingen kunnen zeer snel gerealiseerd worden en het project wordt zeer beheersbaar vanuit ontwikkel- en kostenperspectief. Meer informatie over Agile en/of Scrum kunt u vinden op:

Hoe ziet een typische werkweek er uit?

Op de afgesproken momenten wordt er overlegd in een Standup meeting. Dit gaat via Skype, Zoom, Teams of desnoods gewoon via video conferencing van WhatsApp. Tijdens de Standup meeting worden de activiteiten van de week besproken, zoals de (dagelijkse) deliverables en het doel van de week. Ook worden de te nemen beslissingen, eventuele gevolgen en opties doorgenomen. De Standup meeting is een interactieve sessie die als doel heeft om zoveel mogelijk van elkaar te leren, doelen vast te stellen en onduidelijkheden weg te nemen. Het is belangrijk dat iedereen in het team exact voor ogen heeft wat het doel van het project voor de gebruiker is. Code schrijven doen we graag maar is -ook voor ons- geen doel op zich. Afhankelijk van de sprints worden dagelijks (of wekelijks) deliverables opgeleverd (ingecheckt). De voortgang leggen wij vast in speciale project management tools. Zo blijft u altijd de controle behouden.

Goede communicatie

Gedurende de hele dag en week, komen er nieuwe vragen naar boven. Kleine of grote vragen; vragen die vaak snel beantwoord moeten worden, want op vertraging zit niemand te wachten. Het is van groot belang dat de lead architect / ontwikkelaar aan uw zijde hier snel op reageert. Zo kan iedereen snel verder en wordt er geen tijd verspild. Goed contact is goed voor het team. We smeden collega’s met hetzelfde doel en dezelfde uitgangspunten.

Projectuitleg op locatie

Bij grote projecten is het altijd raadzaam om de scope van uw project uit te leggen aan onze mensen. Een trip naar Nepal is dan aan te raden. Eenvoudige verbindingen, lage kosten en een erg mooi land met mooie mensen, zorgen er voor dat u een week meemaakt die u niet snel zult vergeten! U luncht iedere dag bij ons op kantoor, waar u zult ervaren hoe heerlijk onze koks koken. U leert iedereen kennen en iedereen leert u kennen. Dit is de start van een onvergetelijke samenwerking en het begin van (veelal) jarenlange samenwerkingen.