Development teams

Ook voor de inhuur van een compleet development team ben je bij Virtuele Detachering aan het juiste adres. Ideaal wanneer je snel je capaciteit wilt opschalen voor een project. 

Op basis van je omschrijving doen wij een voorstel voor het inrichten van een development team. Dit kan een team zijn met developers met dezelfde discipline, of juist een divers team van developers met verschillende expertises.

Wij werken standaard met GIT-versiebeheer, met Responsive User Interfaces, schrijven desgewenst Unit-tests en gebruiken Sonarcloud als kwaliteitstest van de ontwikkelde functionaliteit. De beheerstools die wij kunnen gebruiken zijn Kanban, Leantime, Jira of DevOps. Wij werken volgens de Scrum/Agile methodiek.

Een greep uit onze projecten

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van werken met remote development team?

De remote developers van Virtuele Detachering zijn misschien fysiek ver weg, maar gevoelsmatig dichtbij. Samenwerken via virtuele detachering voelt als samenwerken met collega's op afstand. Ons development team zet zich volledig in voor jouw project en wordt ook echt onderdeel van je team. Dankzij de modere communicatiemiddelen is afstand tegenwoordig zo eenvoudig te overbruggen. Daarnaast is het inhuren van een remote development team vaak een stuk goedkoper dan freelancers in Nederland.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van het remote development team?

Wij organiseren intern regelmatig sessies waarbij kennisuitwisseling, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied worden gedeeld. Ook worden er cursussen gevolgd voor individuele developers.

Wat kost het inhuren van een remote development team?

Voor het inhuren van een software developer via Virtuele Detachering geldt een minimum uurtarief van € 33,15 per uur voor een developer met 1 tot 5 jaar ervaring. Voor een developer met meer dan 5 jaar ervaring geldt een uurtarief van € 38,50. De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Hoe snel kunnen jullie een development team leveren?

Dat hangt af van welke developer(s) je zoekt in combinatie met de beschikbaarheid van de developer(s). Het kan dus zijn dat jouw development team binnen 2 weken voor je aan de slag is, maar dit kan ook enkele weken langer zijn, zeker bij specifieke wensen.

Wat is de minimale contractsduur?

Virtuele Detachering hanteert in principe een minimale contractduur van 3 maanden. Het is mogelijk voor een termijn van 2 maanden een pilot-periode af te spreken waarna besloten kan worden te continueren met Virtuele Detachering.

Wie stuurt het development team aan?

Bij Virtuele Detachering stuur jij in principe (als opdrachtgever) het development team
aan. Jij weet immers zelf het beste welke functionaliteit gewenst is. Dagelijks wordt de voortgang op ons kantoor in Kathmandu per project kort besproken. Indien nodig zoeken wij proactief contact met jou.

In welke taal communiceren we met de remote developers?

Onze developers communiceren allen in de Engelse taal.

Andere vragen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw vraag er niet tussen staat. In dat geval klik hier om je vraag te stellen. Wij antwoorden jou zo snel als mogelijk.

Wil jij je IT capaciteit uitbreiden met goede remote developers?
Wij komen graag met je in contact

8 + 1 =