Full-stack developers

Zoek je een developer die zowel bekend is met het ontwikkelen van een gebruikersvriendelijke front-end maar ook zijn ‘mannetje’ staat betreffende het vormgeven en ontwikkelen van de back-end? Dan kunnen wij je ook voorzien van een Full-Stack developer.

Wij werken standaard met GIT-versiebeheer, met Responsive User Interfaces, schrijven desgewenst Unit-tests en gebruiken Sonarcloud als kwaliteitstest van de ontwikkelde functionaliteit. De beheerstools die wij kunnen gebruiken zijn Kanban, Leantime, Jira of DevOps. Wij werken volgens de Scrum/Agile methodiek.

Een greep uit onze projecten

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van werken met remote full-stack developers?

De remote full-stack developers van Virtuele Detachering zijn misschien fysiek ver weg, maar gevoelsmatig dichtbij. Samenwerken via virtuele detachering voelt als samenwerken met collega's op afstand. Onze full-stack developers zetten zich volledig in voor jouw project en worden ook echt onderdeel van je team. Dankzij de modere communicatiemiddelen is afstand tegenwoordig zo eenvoudig te overbruggen. Daarnaast zijn remote full-stack developers vaak een stuk goedkoper dan freelancers in Nederland.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van een full-stack developer?

Wij organiseren intern regelmatig sessies waarbij kennisuitwisseling, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied worden gedeeld. Ook worden er cursussen gevolgd voor individuele full-stack developers.

Wat kost het inhuren van een front-end developer?

Voor het inhuren van een software developer via Virtuele Detachering geldt een minimum uurtarief van € 33,15 per uur voor een full-stack developer met 1 tot 5 jaar ervaring. Voor een full-stack developer met meer dan 5 jaar ervaring geldt een uurtarief van € 38,50. De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Hoe snel kunnen jullie een full-stack developer leveren?

Dat hangt af van welke developer(s) je zoekt in combinatie met de beschikbaarheid van de developer(s). Het kan dus zijn dat jouw full-stack developer binnen 2 weken voor je aan de slag is, maar dit kan ook enkele weken langer zijn, zeker bij specifieke wensen.

Wat is de minimale contractsduur?

Virtuele Detachering hanteert in principe een minimale contractduur van 3 maanden. Het is mogelijk voor een termijn van 2 maanden een pilot-periode af te spreken waarna besloten kan worden te continueren met Virtuele Detachering.

Wie stuurt de full-stack developer(s) aan?

Bij Virtuele Detachering stuur jij in principe (als opdrachtgever) de full-stack developer(s) aan. Jij weet immers zelf het beste welke functionaliteit gewenst is. Dagelijks wordt de voortgang op ons kantoor in Kathmandu per project kort besproken. Indien nodig zoeken wij proactief contact met jou.

In welke taal communiceren we met de remote developers?

Onze developers communiceren allen in de Engelse taal.

Andere vragen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw vraag er niet tussen staat. In dat geval klik hier om je vraag te stellen. Wij antwoorden jou zo snel als mogelijk.

Wil jij je IT capaciteit uitbreiden met goede remote developers?
Wij komen graag met je in contact

13 + 10 =