Developers inhuren via Virtuele Detachering

Bij Virtuele Detachering huur je talentvolle developers in met kennis van zaken. Zij werken remote (vanuit onze eigen vestiging in Nepal) aan jouw project. Al onze developers gaan door een strenge selectieprocedure. We letten daarbij niet alleen op technische kennis en expertise, maar ook op persoonlijkheid.

Enkele developer of geheel team inhuren?

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het inhuren van developers. Afhankelijk van je wensen kijken we welke developers het beste passen bij jouw project. Het is mogelijk om een enkele developer in te huren, maar we bieden ook de mogelijkheid om een compleet development team in te schakelen. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Vind de juiste developer(s) voor jouw vraagstuk

Front End Developers

Onze front-end developers helpen je met de voorkant (front-end) van een applicatie, website of programma.

Backend Developers

Onze backend developers zorgen ervoor dat je website of applicatie over de juiste functionaliteit beschikt.

Full Stack Developers

Deze allround ontwikkelaars verzorgen zowel het gebruiksgemak als de volledige functionaliteit op de achtergrond van je website / applicatie.

Development teams

Meerdere developers nodig? Wij stellen graag een compleet development team samen. Zo helpen wij je bij het volledige ontwikkelingstraject van applicaties, leermiddelen of software op maat.

De voordelen van virtuele detachering

Flexibiliteit

Je kunt snel op- en afschalen naar behoefte.

Toegang tot brede IT expertise

Ons development team heeft veel kennis in huis van verschillende IT disciplines.

Directe aansturing

Je stuurt de developer(s) zelf aan. Dit geeft controle. Het voelt het alsof je samenwerkt met collega’s op afstand.

Dedicated remote developers

De remote developer werkt exclusief aan jouw project.

Volledige ontzorging

Geen ingewikkelde HR-procedures en administratieve rompslomp. Wij nemen alles uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op je project.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van werken met remote developers?

De remote developers van Virtuele Detachering zijn misschien fysiek ver weg, maar gevoelsmatig dichtbij. Samenwerken via virtuele detachering voelt als samenwerken met collega's op afstand. Onze developers zetten zich volledig in voor jouw project en worden ook echt onderdeel van je team. Dankzij de modere communicatiemiddelen is afstand tegenwoordig zo eenvoudig te overbruggen. Daarnaast zijn remote developers vaak een stuk goedkoper dan freelancers in Nederland.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van een developer?

Wij organiseren intern regelmatig sessies waarbij kennisuitwisseling, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied worden gedeeld. Ook worden er cursussen gevolgd voor individuele developers.

Wat kost het inhuren van een developer?

Voor het inhuren van een software developer via Virtuele Detachering geldt een minimum uurtarief van € 33,15 per uur voor een developer met 1 tot 5 jaar ervaring. Voor een developer met meer dan 5 jaar ervaring geldt een uurtarief van € 38,50. De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Hoe snel kunnen jullie een developer leveren?

Dat hangt af van welke developer(s) je zoekt in combinatie met de beschikbaarheid van de developer(s). Het kan dus zijn dat jouw developer binnen 2 weken voor je aan de slag is, maar dit kan ook enkele weken langer zijn, zeker bij specifieke wensen.

Wat is de minimale contractsduur?

Virtuele Detachering hanteert in principe een minimale contractduur van 3 maanden. Het is mogelijk voor een termijn van 2 maanden een pilot-periode af te spreken waarna besloten kan worden te continueren met Virtuele Detachering.

Wie stuurt de developer(s) aan?

Bij Virtuele Detachering stuur jij in principe (als opdrachtgever) de developer(s) aan. Jij weet immers zelf het beste welke functionaliteit gewenst is. Dagelijks wordt de voortgang op ons kantoor in Kathmandu per project kort besproken. Indien nodig zoeken wij proactief contact met jou.

In welke taal communiceren we met de remote developers?

Onze developers communiceren allen in de Engelse taal.

Andere vragen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw vraag er niet tussen staat. In dat geval klik hier om je vraag te stellen. Wij antwoorden jou zo snel als mogelijk.