ONZE PROGRAMMEURS

Programmeurs met kennis van zaken

Virtuele Detachering detacheert talentvolle programmeurs die op afstand voor u werken tegen een aantrekkelijk tarief. Wij recruteren goede, kundige programmeurs, die vanuit onze vestiging in Nepal werken aan uw project. Al onze programmeurs gaan door een strenge selectieprocedure. We letten daarbij niet alleen op technische kennis en expertise, maar ook op persoonlijkheid. Typische kenmerken die wij van onze programmeurs verwachten zijn: “durf nee te zeggen, durf te vragen, stel opties en alternatieven voor als je ze ziet, begrijp je het doel achter een project of applicatie, etc.”

Ervaren mensen

Onze programmeurs hebben ervaring in de volgende specialismen:

Trainingen en opleidingen

Uiteraard geven wij onze programmeurs trainingen. We trainen inhoudelijk, op documentatie, technische vaardigheden en communicatie. Dit neemt gemiddeld een maand of 3 in beslag. Daarnaast ontzorgen wij onze programmeurs. Wij willen dat ze zo min mogelijk zorgen hebben om zo goed mogelijk werk te leveren. Dit doen we op veel verschillende manieren. Zo regelen wij zaken als:

  • (Ziektekosten)verzekering, voor medewerker én familie
  • Spaarplannen
  • Vervoer
  • Lunches, tussendoortjes en drinken
  • Bedrijfsuitjes en andere incentives
  • Training en opleiding

Continue betrokkenheid

Als detacheerder blijven wij natuurlijk langs de zijlijn betrokken. Uiteraard hebben wij regelmatig contact met u om te monitoren of de samenwerking nog naar wens verloopt.

Interesse?

Stel hier uw vraag aan ons

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
21 + 12 = ?
Enter the equation result to proceed

OP ZOEK NAAR ERVAREN PROGRAMMEURS?

Menu