OVER ONS

De mensen achter Virtuele Detachering

Virtuele Detachering is een dienst van Grafi Offshore B.V., productiestudio voor applicatieontwikkeling, beeldbewerking, HTML5, online banners en DTP werkzaamheden. Wij hebben een eigen IT studio in Kathmandu, Nepal waar ons software ontwikkelteam van 25 personen zich bevindt. In de afgelopen jaren hebben we mooie projecten opgeleverd voor nationale en internationale klanten. Voor een grote Zwitserse verzekeraar hebben we bijvoorbeeld de insurance management applicatie en de website ontwikkeld, voor een bedrijf uit Tilburg maakten onze programmeurs het facility managementsysteem en voor een Belgische uitgeverij hebben we een huiswerkplatform gebouwd, waarop dagelijks meer dan 300.000 kinderen hun huiswerk maken. Bekijk hier de projectbeschrijvingen.

Stuur zelf uw ontwikkelteam aan

In de afgelopen jaren – en met de komst van Scrum / Agile ontwikkelmethodes – hebben we onze dienstverlening veranderd en onze modellen aangepast. Sinds 2 jaar kunt u programmeurs en ontwikkelteams inhuren die direct door u aangestuurd worden. Dit heeft een groot aantal voordelen:

  • betere doorlooptijd van projecten door snelle en directe communicatie
  • aantrekkelijke tarieven
  • minimalisering van de faalkosten

Omdat dit model voor zowel onze klanten als ons goed werkt, hebben we deze dienst zelfstandig gemaakt. In de vorm van Virtuele Detachering bieden we de detachering van programmeurs via virtuele Detachering actief aan nieuwe klanten aan.

Wat doet Grafi Offshore?

Grafi Offshore BV levert flexibele productiecapaciteit voor (internationale) A-merken, reclamebureaus, fotografen, uitgeverijen, autobedrijven, internetbedrijven, webshops, etc. Onze diensten variëren van het produceren van HTML5 banners, animaties, games en educatieve applicaties tot het bouwen van apps en webapplicaties en het vrijstaandmaken en bewerken van beelden. Dit doen wij goed, professioneel en snel. Wij hebben een eigen vestiging in Kathmandu, Nepal. Wij zijn dus geen inkooporganisatie.

Verantwoordelijk ondernemen

Wij zijn aangesloten bij MVO Nederland omdat wij geloven in verantwoordelijk zakendoen. Dit houdt in dat we niet alleen oog hebben voor onze klanten, maar ook voor al onze medewerkers en de maatschappij waarin zij opereren. Doordat wij een eigen vestiging hebben in Nepal, kunnen wij direct invloed uitoefenen op arbeidsomstandigheden en werkprocessen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons of het inhuren van programmeurs via virtuele detachering? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Interesse?

Stel hier uw vraag aan ons

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
25 + 8 = ?
Enter the equation result to proceed

OP ZOEK NAAR ERVAREN PROGRAMMEURS?

Menu