OVER ONS

De mensen achter Virtuele Detachering

Virtuele Detachering is een dienst van Grafi Offshore B.V., productiestudio voor applicatieontwikkeling, beeldbewerking, HTML5, online banners en DTP werkzaamheden.

Wij zijn een middelgroot bedrijf met vestigingen in Willemstad (Noord-Brabant), Heemstede en Kathmandu. Al 16 jaar plaatsen wij via onze unieke formule developers bij mooie, diverse (internationale) opdrachtgevers waaronder Allianz, Testgroup, Noordhoff, Stempelfabrik, etc.

Sinds thuiswerken breed geaccepteerd wordt, merken wij dat de drempel om volgens onze formule te werken steeds lager wordt. Programmeurs met kennis van zaken hoeven niet altijd fysiek op uw locatie aanwezig te zijn om hun talent in te zetten. Onze ervaren developers werken voor u op afstand, maar u stuurt ze wel zelf en direct aan.

Wat maakt onze aanpak uniek en succesvol?

Direct aansturen van personeel

Onze developers worden door onze klanten ervaren als eigen personeel. Dagelijks contact en deelnemen aan bijvoorbeeld een SCRUM team is bij ons heel normaal.

Hoge retentie

Ons doel is om al onze collega’s te behouden. We investeren doorlopend in opleidingen en goede voorzieningen van ons personeel. Hierdoor is het verloop laag, waardoor kennis en ervaring behouden blijven. Om een mooi voorbeeld te geven: een van onze programmeurs werkt al 12 jaar voor dezelfde klant.

Lange klantrelaties

Doordat onze medewerkers lang in dienst blijven en dus veel ervaring opdoen in de klantprojecten, worden zij steeds meer collega’s van onze klanten. Zij voelen zich in hoge mate eigenaar van het project en verantwoordelijk voor het succes daarvan. Alle betrokkenen worden hier vrolijk en beter van.

Aantrekkelijke tarieven

Onze developers zijn in te zetten vanaf € 25,- per uur.

Verantwoordelijk ondernemen

Wij zijn aangesloten bij MVO Nederland omdat wij geloven in verantwoordelijk zakendoen. Dit houdt in dat we niet alleen oog hebben voor onze klanten, maar ook voor al onze medewerkers en de maatschappij waarin zij opereren. Doordat wij een eigen vestiging hebben in Nepal, kunnen wij direct invloed uitoefenen op arbeidsomstandigheden en werkprocessen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons of het inhuren van programmeurs via virtuele detachering? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Meer weten?

Wij komen graag met u in contact

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
23 + 5 = ?
Enter the equation result to proceed

OP ZOEK NAAR ERVAREN PROGRAMMEURS?

Menu