Over Ons

DE MENSEN ACHTER VIRTUELE DETACHERING

Virtuele Detachering is een IT bedrijf dat bestaat uit een groep ontwikkelaars, momenteel een kleine 100 man. Wij leveren developmentdiensten aan onze klanten. Hierbij bieden wij  ook de mogelijkheid om onze mensen één op één, op langdurige of projectmatige basis in te zetten. Deze werkvorm is organisch ontstaan vanuit succesvolle lopende projecten. De op die manier bewezen goede ervaringen en aantrekkelijke combinatie kwaliteit/prijs hebben ertoe geleid dat onze developers als het ware collega’s van onze opdrachtgevers zijn geworden. Onze medewerkers werken vaak (langdurig) aan hetzelfde project.

Vaste steekwoorden bij ons zijn: korte lijnen, goed opgeleid personeel en lang lopende prettige samenwerkingen.

Virtuele Detachering is een onderdeel van Grafi Offshore B.V. 

Wij beschikken  momenteel over een drietal vestigingen in Willemstad (Noord-Brabant), Heemstede en Kathmandu (Nepal). Al 16 jaar plaatsen wij via onze unieke formule software developers bij mooie, diverse (internationale) opdrachtgevers waaronder Allianz, Testgroup, Noordhoff, Stempelfabrik, etc.

Verantwoord ondernemen

Wij zijn aangesloten bij MVO Nederland omdat wij geloven in verantwoord zakendoen. Dit houdt in dat we niet alleen oog hebben voor onze klanten, maar ook voor al onze medewerkers en de maatschappij waarin zij opereren. Doordat wij een eigen vestiging hebben in Nepal, kunnen wij onder andere direct invloed uitoefenen op arbeidsomstandigheden en werkprocessen aldaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons of de inzet van ontwikkelaars via virtuele detachering? Neem contact met ons op, wij vertellen u hier graag meer over.