PHP
programmeurs

PHP ontwikkelaarsmet kennis van zaken

Ons PHP development team bestaat uit getalenteerde, goed opgeleide en professionele programmeurs met jaren werkervaring. Zij hebben gewerkt voor grote Europese klanten en hebben uitgebreide kennis van PHP, JavaScript Frameworks, MS SQL Server, MySQL Database, Oracle en MongoDB. Bent u op zoek naar ervaren PHP specialisten? Kies dan voor Virtuele Detachering!

PHP frameworks

Frameworks waar we mee werken zijn:

Content Management Systemen (CMS)

Daarnaast hebben onze specialisten veel ervaring met de volgende Content Management Systemen (CMS):

Goede ontwikkelaar(s) nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wat maakt onze aanpak uniek en succesvol?

Direct aansturen van personeel

Onze developers worden door onze klanten ervaren als eigen personeel. Dagelijks contact en deelnemen aan bijvoorbeeld een SCRUM team is bij ons heel normaal.

Hoge retentie

Ons doel is om al onze collega’s te behouden. We investeren doorlopend in opleidingen en goede voorzieningen van ons personeel. Hierdoor is het verloop laag, waardoor kennis en ervaring behouden blijven. Om een mooi voorbeeld te geven: een van onze programmeurs werkt al 12 jaar voor dezelfde klant.

Lange klantrelaties

Doordat onze medewerkers lang in dienst blijven en dus veel ervaring opdoen in de klantprojecten, worden zij steeds meer collega’s van onze klanten. Zij voelen zich in hoge mate eigenaar van het project en verantwoordelijk voor het succes daarvan. Alle betrokkenen worden hier vrolijk en beter van.

Aantrekkelijke tarieven

Onze developers zijn in te zetten vanaf € 31,70 per uur.