WERKWIJZE

Hoe werkt virtuele detachering?

Wij detacheren talentvolle programmeurs en projectteams die op afstand voor u werken tegen een aantrekkelijk tarief. Dit gaat als volgt:

 • Stap 1

  Laat ons weten wat voor programmeur of team van programmeurs u zoekt en voor welk project. Dit kunt u telefonisch doorgeven via +31 (0)168 476 144 of vul uw gegevens in op onze contactpagina.

 • Stap 2

  Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, bekijken wij welk type programmeurs wij beschikbaar hebben en sturen u de CV’s op van onze beschikbare programmeurs.

 • Stap 3

  U bekijkt de CV’s en laat ons weten welke van de CV’s u aanspreken. Via een videocall kunt u kennis maken met de door u geselecteerde programmeur(s). Wilt u ‘live’ kennis maken met onze software developers? U bent van harte welkom op ons kantoor in Nepal, waar u de programmeurs in levende lijve kunt ontmoeten.

 • Stap 4

  U heeft uw keuze gemaakt. Wij maken de afspraken definitief met een samenwerkingsovereenkomst van minimaal 6 maanden.

Scrum en Agile

Wij werken Agile. Dat betekent dat we kleine work packages definiëren (zogenaamde sprints) die typisch 1 tot 2 weken duren. Dit resulteert na iedere oplevering in een werkend (deel)product. Deze aanpak maakt het ontwikkelproces overzichtelijk. Eventuele aanpassingen kunnen zeer snel gerealiseerd worden en het project wordt zeer beheersbaar vanuit ontwikkel- en kostenperspectief. Meer informatie over Agile en Scrum kunt u vinden op:

Hoe ziet een typische werkweek er uit?

Elke week starten we met een Standup meeting. Dit gaat via Skype, Zoom, Teams of desnoods gewoon via video conferencing van WhatsApp. Tijdens de Standup meeting worden de activiteiten van de week besproken, zoals de (dagelijkse) deliverables en het doel van de week. Ook worden de te nemen beslissingen, eventuele gevolgen en opties doorgenomen. De Standup meeting is een interactieve sessie die als doel heeft om zoveel mogelijk van elkaar te leren, doelen vast te stellen en onduidelijkheden weg te nemen. Het is belangrijk dat iedereen in het team exact voor ogen heeft wat het doel van het project voor de gebruiker is. Code schrijven doen we graag maar is -ook voor ons- geen doel op zich. Afhankelijk van de sprints worden dagelijks (of wekelijks) deliverables opgeleverd (ingecheckt). De voortgang leggen wij vast in speciale project management tools. Zo blijft u altijd in control.

Goede communicatie

Gedurende de hele dag en week, komen er nieuwe vragen naar boven. Kleine vragen of grote vragen; vragen die vaak snel beantwoord moeten worden, want op vertraging zit niemand te wachten. Het is van groot belang dat de lead architect / programmeur aan uw zijde hier snel op reageert. Zo kan iedereen snel verder en wordt er geen tijd verspild. Goed contact is goed voor het team. We smeden collega’s met hetzelfde doel en dezelfde uitgangspunten.

Projectuitleg op locatie

Bij grote projecten is het altijd raadzaam om de scope van uw project uit te leggen aan onze mensen. Een trip naar Nepal is dan aan te raden. Eenvoudige verbindingen, lage kosten en een erg mooi land met mooie mensen, zorgen er voor dat u een week meemaakt die u niet snel zult vergeten! U luncht iedere dag bij ons op kantoor, waar u zult ervaren hoe heerlijk onze koks koken. U leert iedereen kennen en iedereen leert u kennen. Dit is de start van een onvergetelijke samenwerking en het begin van (veelal) jarenlange samenwerkingen.

Interesse?

Bel Chris op 0682 077 845 of laat hieronder weten hoe wij u kunnen bereiken.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
25 + 6 = ?
Enter the equation result to proceed

OP ZOEK NAAR ERVAREN PROGRAMMEURS?

Menu