{JS}
Javascript
developers

JavaScript ontwikkelaars metkennis van zaken

JavaScript heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot dé scripttaal van het web. Het wordt gebruikt om webpagina’s interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen. Zoekt u ervaren Javascript ontwikkelaars? Kies voor Virtuele Detachering!

Diepgaande kennisvan JavaScript

Met JavaScript kan je zeer dynamische en responsive websites bouwen, die qua snelheid en laadtijd vergelijkbaar zijn met applicaties voor desktop. Bijna elke programmeur kan JavaScript gebruiken voor kleine taken, maar niet iedereen begrijpt het volledige gamma aan mogelijkheden dat deze scripttaal biedt of is in staat alle functies hiervan te gebruiken.

Ervaren JavaScriptspecialisten

Ons team aan JavaScript specialisten heeft zeer brede ervaring met programmeren in JavaScript. Zij hebben diepgaande kennis van de scripttaal en de verschillende frameworks en libraries, zoals:

Interesse in goede JavaScript developers?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wat maakt onze aanpak uniek en succesvol?

Direct aansturen van personeel

Onze developers worden door onze klanten ervaren als eigen personeel. Dagelijks contact en deelnemen aan bijvoorbeeld een SCRUM team is bij ons heel normaal.

Hoge retentie

Ons doel is om al onze collega’s te behouden. We investeren doorlopend in opleidingen en goede voorzieningen van ons personeel. Hierdoor is het verloop laag, waardoor kennis en ervaring behouden blijven. Om een mooi voorbeeld te geven: een van onze programmeurs werkt al 12 jaar voor dezelfde klant.

Lange klantrelaties

Doordat onze medewerkers lang in dienst blijven en dus veel ervaring opdoen in de klantprojecten, worden zij steeds meer collega’s van onze klanten. Zij voelen zich in hoge mate eigenaar van het project en verantwoordelijk voor het succes daarvan. Alle betrokkenen worden hier vrolijk en beter van.

Aantrekkelijke tarieven

Onze developers zijn in te zetten vanaf € 31,70 per uur.