CSS en
front-end
ontwikkelaars

Ervaren Front-end ontwikkelaarsinzetten

Via Virtuele Detachering zet u ervaren Front-end developers in die remote aan uw project / softwareontwikkeling werken. Ons team bestaat uit ervaren Front-end ontwikkelaars met kennis van technologieën zoals:

Frameworks

Onze Front-end programmeurs hebben veel ervaring met de volgende CSS frameworks:

Voor u op maat

Onze Front-end developers zijn zeer goed in staat om themes, templates voor WordPress, Joomla en Magento op maat te bouwen. Ook adviezen op gebied van design aan u zijn ons niet vreemd.

Bij de programmering van uw applicatie kunnen wij gebruik maken van de ervaring op gebied van diverse javascript-libraries zoals:

Goede Front-end ontwikkelaar(s) nodig?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wat maakt onze aanpak uniek en succesvol?

Direct aansturen van personeel

Onze developers worden door onze klanten ervaren als eigen personeel. Dagelijks contact en deelnemen aan bijvoorbeeld een SCRUM team is bij ons heel normaal.

Hoge retentie

Ons doel is om al onze collega’s te behouden. We investeren doorlopend in opleidingen en goede voorzieningen van ons personeel. Hierdoor is het verloop laag, waardoor kennis en ervaring behouden blijven. Om een mooi voorbeeld te geven: een van onze programmeurs werkt al 12 jaar voor dezelfde klant.

Lange klantrelaties

Doordat onze medewerkers lang in dienst blijven en dus veel ervaring opdoen in de klantprojecten, worden zij steeds meer collega’s van onze klanten. Zij voelen zich in hoge mate eigenaar van het project en verantwoordelijk voor het succes daarvan. Alle betrokkenen worden hier vrolijk en beter van.

Aantrekkelijke tarieven

Onze developers zijn in te zetten vanaf € 31,70 per uur.